Ruterne

Vrøgum Løbet – Ultra Militær 13 km

Spændende rute udviklet i samarbejde med Oksbøl Kaserne Forsvaret-for-Danmarkog Oksbøl Panser Museumlogofront Pansermuseum.

Deltag i den ultimative udfordring der går fra Vrøgum Plantage over i det militære øvelsesterræn i Oksbøl og vil byde på et utal af spændende forhindringer. Hils på Hitlers pansergrav, udmarvende kampvognsspor, Taleban Fortet, Skyttegravene, mudder-ræs og vandpassage ved Præstesøen, kryb under kampvogn. Følg os på Facebook for yderligere information.

Klart en fordel ikke at være mørkeræd….maksimum vand-dybde ved vandpassage og muddergrøft 1,5 meter.

Start og mål er Ballonparken, samme sted som de andre ruter.

Påklædning til Ultra Militær Ruten

Vi anbefaler tætsiddende tøj, gerne lange tights og trøje da der vil være tæt buskads og kravl på ujævnt underlag. Tynde handsker med godt greb kan være en fordel ved murpassage og kravl.

Der vil være vandpost ved 5 km. (Taleban Fort) og 10 km. (passage ved Præstegårdsvej)

Vrøgum Løbet – 4.1 km

Foregår på en rundstrækning i den naturskønne Vrøgum Plantage på faste skovgrusveje i lettere kuperet terræn, start og mål er Ballonparken. Afmærkning for hver hele kilometer. Alle kan deltage – også de gående.

Vrøgum Løbet – 10 km

Foregår på en rundstrækning i den naturskønne Vrøgum Plantage på faste skovgrusveje i lettere kuperet terræn. Afmærkning for hver hele kilometer. Start og mål er Ballonparken.

Vrøgum Løbet – Halvmarathon

Som noget nyt arbejder vi på at få certificeret halvmarathonruten. Info følger